Фугиране на Бетон

Информация за кръпка и поправка
Въпреки най-добрите усилия на бетонния финишер, понякога крайният продукт има значителни несъвършенства. Дори килим, положен върху подложка или винилова настилка, не може да се очаква да покрие всеки недостатък, така че поправянето на плоча е най-добрият избор за коригиране на проблема.

Ако имате стара плоча, може да имате щети от злоупотреба през годините и трябва да се поправят, за да се възстанови живота на бетона и да се предотвратят по-големи щети на проблемните зони.

Ние поправяме всички дефекти с лепенки, саморазливни уплътнители или чрез покриване на наводнения области със 100% епоксидно покритие на твърди частици, което ще изравнява всички малки несъвършенства. След като залепим бетона, шлифоваме частите, които оставят гладка и равна повърхност.

Ако не залепите или ремонтирате бетонните участъци, все пак ще видите всички несъвършенства, ако решите да сложите тънкомилажно покритие. Напластяването и поправянето на повърхността позволява на покритията да изглеждат като безупречна и безшевна повърхност, която е гладка и равномерна.

Услуги