Често задавани въпроси

Бетон Ред Стар предлага професионално шлайфане на индустриален бетон и бетонни подови настилки.

Вижте често задавани въпроси при шлайфането на бетон

 

Какво представлява шлайфането на бетон?

Диамантеното шлайфане на бетон е техника за възстановяване на износени и захабени бетонни настилки. Чрез диамантеното шлайфане на бетон се коригират неравности като незначителни дупки, повреди и грапавост върху бетонните настилки. Това се постига чрез използване на диамантени дискове за шлайфане на повърхността.

След шлайфането със специална машина бетонните повърхности придобиват гладък вид – идеален за тънкослойно покритие или запечатване. Диамантеното шлайфане също изравнява бетона и отстранява неравностите от повърхността на бетонната настилка, която се шлайфа.

Какви предимства включва диамантеното шлайфане на бетон и индустриални бетонови настилки?

След извършване на нашата професионална услуга за диамантено шлайфане на бетон се осигурява гладка повърхност, която често става по-добра или с показатели на нова бетонова настилка. Подобрява се текстурата на бетоновата повърхност, както и триенето на бетонната повърхност. Тези подобрения върху шлайфания бетон намаляват потенциала за хидропланиране на малки превозни средства. Диамантеното шлайфане на бетон не оказва значително влияние върху живота и износването на бетоновата настилка която се обработва с машините за диамантено шлайфане на бетон.

• Не влияе върху дълготрайността на материала, освен ако грубият агрегат е мек камък, подложен на полиране

• Може да се прилага само там, където е необходимо, но обикновено не се препоръчва точково шлайфане

• Възстановяването на гладкостта на бетони с повреден или навити бетон подобрява устойчивостта на плъзгане

• Нивели входове за врати

• Плавни подходи към алеята

Услуги